Kumçatı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarı ile fark edilen seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, vatanını seven, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 14.15
Isınma: KALORİFER (KÖMÜR)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumcatinfk.meb.k12.tr

Adres - Kumçatı Beldesi Nasırhan Mahallesi Vatan Caddesi No125 Merkez/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - 11000 nüfusa sahip olan beldemiz Şırnak ilinin en güzel yerleşim yerlerinden biridir. Beldemiz iklim olarak sıcak bir iklime sahiptir. Beldemizin insanı misafirperver olup öğretmenlere karşı çok saygılıdır. Belde imkanları genel ihtiyaçları karşılayabilecek düzeydedir. Çok sayıda bakkal olan beldemizde berber, fırın, halı saha, konfeksiyoncu, terzi, hırdavatçı, döner salonu gibi işletmeler de mevcuttur. Beldemizde 5 ilkokul, 4 ortaokul, 1 lise ile 1 sağlık ocağı mevcuttur.

Adres - Kumçatı Beldesi Nasırhan Mahallesi Vatan Caddesi No125 Merkez/ŞIRNAK

Ulaşım Beldemizin ulaşım problemi bulunmamakta, ortalama yarım saatte bir Şırnak il merkezine minibüs ulaşımı bulunmaktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı beldemizde kalmakta bir kısmı ise Şırnak il merkezine gidip gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kumçatı Beldesi´nin merkezinde bulunup Şırnak il merkezine 16 km uzaklıktadır.